Zoneterapi er et rigtig godt, og ofte effektivt redskab til børn. De fleste børn nyder at få zoneterapi, og de kan instinktivt mærke, at dette er godt for dem. Jeg har god erfaring i, at give børn zoneterapi – og jeg elsker, at kunne være med til, at gøre en forskel for dem, og deres familie, på en helt naturlig måde.

 

Zoneterapi til børn kan være en hjælp ved fx:

  • Forstoppelse / maveproblemer
  • Mellemørebetændelse / væske i ørerne
  • Forkølelse
  • Gentagne infektioner
  • Nedsat immunforsvar 
  • Dårlig søvn
  • Og meget andet

Jeg arbejder holistisk, og det vil sige, at jeg giver råd og vejledning omkring kost, kosttilskud, homøopati mv. På den måde sikrer vi os det bedste resultat.

 

Hvordan?

Det kan være en god idé, at det mindre barn sidder hos forælderen, hvis han/hun føler sig mest tryg ved det. Men ofte sidder/ligger barnet på briksen imens forælderen sidder ved siden af, og evt. læser i en bog med barnet. Det plejer, at fungere rigtig fint, og det opleves ofte som en god hyggestund. Jeg har bøger og lidt legetøj I må låne, men I er også velkommen til at tage jeres egne bøger med / andet legetøj.

 

” Jeg elsker at behandle børn med zoneterapi – det er meget livsbekræftende. Jeg synes det er så hyggeligt, og så vigtigt, at børn får lov til, at få en naturlig behandling, så de kan vokse sig store og stærke, uden alt for meget kemi i kroppen. ” Lena Ørum