Zoneterapi  til baby er et hit blandt mange forældre. Der er efterhånden mange som henvender sig til en zoneterapeut og får den hjælp de har brug for. Zoneterapi til babyer er også ofte ret effektivt, fordi der ikke skal særlige mange behandlinger til før der ses effekt. Det er ofte noget andet når det gælder zoneterapi til voksne, fordi vi har levet et langt liv, og der derfor måske er mange “lag” der skal arbejdes på inden effekten kan optræde.

Jeg behandler babyer med zoneterapi

Jeg har super god erfaring i, at behandle babyer med zoneterapi. Jeg blev uddannet zoneterapeut i 2012 og har sidenhen taget efteruddannelse i zoneterapi til babyer og børn. Babyer er mit hjertebarn når det gælder zoneterapi – jeg elsker virkelig at kunne hjælpe de små babyer og samtidig også deres forældre. Når babyen får det bedre, så får resten af familien også automatisk mere overskud. Det elsker jeg at kunne bidrage med!

Zoneterapi kan især være godt til fordøjelses problemer.

Jeg har oplevet et utal af mødre der er kommet i min klinik, som har været kede af det på deres babys vegne fordi de oplevede de havde så ondt, og efter blot 2-3 behandlinger er de kommet tilbage glade og taknemmelige over, at deres baby ikke længere har ondt. Nogle babyer har dog brug for lidt flere behandlinger, og andre har måske brug for anden hjælp også. Jeg har oplevet forældre der ikke har fået optimal udbytte af behandlingerne, men det er de færreste. Man skal huske på, at vi alle er forskellige og derfor kan der være forskellige årsager til, at babyen ikke får det bedre. Sådan er det også med voksne.

Zoneterapi kan også have en gavnlig effekt på generel uro, gråd og søvnproblemer. Der er egentlig ikke den ting zoneterapi ikke kan være til gavn for. Zoneterapi er en effektiv og blid behandling og den fysiske berøring er guld værd for baby, fordi det udløser en masse dejlige velvære hormoner. Altså, whats not to like? :-) Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi, der kan dog godt opstå en førstegsangforværring men det er helt naturligt og blot et symptom på at zoneterapien er begyndt at virke.

Kontakt mig hvis din baby har brug for hjælp

Har du flere spørgsmål til zoneterapi til baby er du altid velkommen til at kontakte mig på: 26742538. Udover individuelle behandlinger, kommer jeg også gerne ud og underviser i zoneterapi til babyer. Det kan være til mødre, som selv gerne vil lære at give deres baby zoneterapi. Zoneterapi er en hyggestund, ligesom massage også er det. Det gavner båndet mellem mor og barn, og det giver velvære til baby.

Zoneterapi er fantastisk! :-) 

Kærligste hilsner Lena Rose Ørum