Zoneterapi er super godt til babyer, og det er efterhånden ved, at være ret anerkendt i Danmark. Mange forældre benytter sig af zoneterapi, fordi de hører fra mange, at det hjælper, og samtidig er zoneterapi en meget blid behandlingsform. Desuden er babyer meget modtagelige overfor zoneterapi, pga. deres spæde alder. Jo yngre man er, desto nemmere er det for kroppen, at regenere sig selv, ved hjælp af zoneterapi.

Jeg har taget efteruddannelse indenfor zoneterapi til babyer, børn og gravide, og har derfor stor kompetence indenfor dette felt. Jeg elsker at behandle babyer, da man ofte meget hurtigt ser resultater, og så er det bare SÅ dejligt at kunne få lov til, at hjælpe en hel familie, da jeg ved hvor vigtigt det er, at baby har det godt, for at hele familien kan trives og have det godt. Jeg har efterhånden rigtig god erfaring med, at behandle babyer. Mange forældre kommer, og får den hjælp, som de har brug for.

 

Zoneterapi kan være en hjælp til:

  • Maveproblemer
  • Nakke/muskel spændinger
  • søvnproblemer
  • Generel uro, og gråd

 

Hvor mange behandlinger?

Det er meget forskelligt. Men 3-4 behandlinger kræver det ofte, og jeg ved af erfaring, at mindst 3 behandlinger er vigtigt, for at få det bedste resultat. Der skal max gå en uge imellem behandlingerne.

Nogle babyer kan godt være lidt urolige under behandlingen, og andre babyer vil de bare nyde zoneterapien, uden de store problemer. Det er meget individuelt. Baby må gerne spise eller ligge hos forældre under behandlingen.

 

Tag kontakt & bestil din tid på: 26 74 25 38.

 

Zoneterapi til mor & baby:

Bestil en tid til både dig & din baby, hvor I begge får en behandling (tager ca 1½ time) Dette er ren win win for hele familien :-) Når mor er i balance, og trives og har det godt psykisk såvel som fysisk, smitter det af på baby, og resten af familien. Du er selvfølgelig også velkommen til, at bestille en voksentid kun til dig, hvis du trænger til lidt alene tid og ro til at forkæle dig selv.

Zoneterapi kan også have en gavnlig effekt til mor efter fødslen. Der er sket, og sker mange ting med din krop efter graviditet og fødsel. Derfor er zoneterapi et super godt redskab til, at hjælpe din krop tilbage i balance igen. Se mere om zoneterapi til voksne her.

 

Helle i videoen, er hende jeg har taget efteruddannelse hos: