Zoneterapi:


At komme hos Lena er balsam for min sjæl

“Man kan ikke hælde af et et tomt glas” udtrykker Lena i en avisannonce. Det gav mig stof til eftertanke, hvorfor jeg nu prioriterer behandlinger ved Lena. Det giver mig tid til eftertanke og et “pusterum” i en hektisk hverdag som selvstændig og mor til to små børn. Jeg kan varmt anbefale at komme hos Lena, det er balsam for min sjæl!”


Min datter var i gode hænder hos Lena

“Efter vores besøg hos dig har vi stort set ikke haft problemer med hendes mave.Vi er nu begyndt på grød, hvor man hører om børn der igen kan få lidt problemer med at komme af med afføring – hun klarer det fint. Hun har ingen tegn på at have ondt i maven, og det har hun ikke haft siden. Jeg synes det var dejligt at komme hos dig, og den måde du håndterede min ikke ret gamle datter på, var super dejligt. Jeg følte hun var i gode hænder, og det var behageligt at være der. En dejlig rolig stemning, som jeg er sikker på der smittede af på min datter, det smittede i hvert fald af på mig. Den stress man kan have som nybagt mor, til et barn der tydeligvis ikke har det godt, forsvandt da man trådte ind hos dig, da roen i rummet og i dig smittede af.” 

 

Englekort:


Lena formidler rammende, respektfuldt og rent

“Lena er den fineste kanal, og hendes læsninger er så magiske og spot on. Hun gør det smukkeste stykke arbejde – formidler så rammende, respektfuldt og rent . Man skal lede længe for at finde et menneske som er så unik en kombination af en kærlig, fin og uselvisk energi sat sammen med rockersej power, skarphed og viljestyrke.”


Lenas hjælp giver mig en indre ro. Det gør mig godt.

“Jeg er nødt til lige at skrive til dig og sige tak for englekortlæsningen. Jeg kan ihvertfald bruge den. Har netop læst din mail, for jeg ved ikke hvilken gang  og det giver alt sammen mening og faktisk også en indre ro, som er det jeg higer efter. Jeg kan så godt lide din enkle måde at beskrive læsningen på, og jeg kan mærke at det virker. Jeg TROR på det! Det er absolut ikke sidste gang jeg skal have nogle læsninger fra dig, det er jeg sikker på. Jeg har fået en fjernhealing hos dig på et tidspunkt, og det var også en skøn oplevelse og endnu et bevis for mig at det VIRKER. Disse to behandlinger jeg har fået hos dig, gør mig godt! Tak for det.”

 

Healing:


Lena hjælper med at give mig ro og overskud i hverdagen

“Da jeg startede hos Balance-liv, var det pga. stress/depression. Jeg havde hørt om Reiki Healing og tænkte det var en mulighed, og det har jeg aldrig fortrudt. At blive healet gav mig en indre ro og energi til at tænke klart, og ikke mindst tænke på fremtiden med glæde og håb. Det var super afslappende. En ro man ikke giver sig selv i hverdagen, hvor man bare ligger og mærker, at man lever. Jeg er efterfølgende begyndt med zoneterapi, for at få løsnet op i krop og sjæl. Jeg tager altid fra Balance-liv, med overskud og glæde i sindet :-)”  


Det giver mig indsigter at få fjernhealing af Lena

“Balance Liv er det helt rigtige sted, når man trænger til indsigt og ro i sit liv. Jeg har flere gange fået fjernhealing både til mig selv og min søn,og Lena har en utrolig varme, omsorg og grundighed, som jeg kun kan anbefale. ”

 

Bestil din tid ved, at tage kontakt til: 26742538 eller på mail lena@balance-liv.dk.