Hvordan finder du glæde i livet, i hverdagen? Hvad holder dig oppe? Ved du hvilke værdier du gerne vil efterfølge her i livet? 

Glæde kan findes i mange ting, former og situationer. Det kan findes i venskaber, relationer, kærlighed, mad, og ja, da også i materielle ting som tøj, make up mv. ;) Men hvad gør dig OPRIGTIGT glad? Ved du det?

Jeg tror mange af os lige skal mærke efter en ekstra gang, før vi frit fra hjertet kan sige hvad der bringer os glæde, fordi mange af os lever i et HAMSTERHJUL hvor den ene dag tager den anden. Uheldigvis. Når du har mærket efter, hvad der gør dig glad vil jeg gerne spørge dig: Dyrker du så de ting der gør dig glad? Gør du nok af det i din hverdag, eller skal din hverdag justeres så du får mere glæde ind i dit liv?

 

Min glæde 

Jeg bliver glad af, at være sammen med min familie, særligt mine børn. Mine børns nærvær bringer mig utrolig meget glæde. Det gør mig også glad at gå på arbejde og føle jeg gør en god indsats for andre mennesker. Generelt KÆRLIGHED gør mig glad :-) Jeg bliver glad når vi er gode ved hinanden, når vi allesammen kan acceptere hinanden for dem vi er. Det gør mig oprigtig glad! Fællesskab fremfor alt. 

Det gør mig også glad at holde FRI og være sammen med dem jeg holder af, venner og familie, eller bare være i mit eget selskab. Som introvert kan det også gøre mig utrolig glad, bare at være mig selv ;-) 

Ovenstående er nogle af de ting, som gør mig oprigtig glad, helt ind i hjertet. Om jeg har nyt tøj, ny bil eller noget andet i den stil, det gør mig ikke glad ind i hjertet –  det ville gøre mig glad, ja, men det ville ikke være en vedvarende følelse af oprigtig glæde.  Kan de se forskellen? :-)

Hvad gør dig oprigtigt glad? Husk og dyrk det. Hver dag. Vær ikke en skygge af dig selv. Vær ikke en skygge i dit eget liv. Lev det nu. Med GLÆDE hver dag.

Kærligst Lena. 

Kys det nu, det satans liv.