Kære smukke Gudinde.

Jeg har lyst til at dele 3 af de naturlige ting jeg selv bruger i min hverdag, fordi det er så fantastisk at kunne bruge naturlige produkter, så vi ikke fylder os selv og vores miljø med en masse kemi. Disse tre tips hjælper din krop og skønhed, indefra og ud.

Her kommer 3 tips:

    • Kokosolie kan jeg ikke undvære i mit skab – hverken i køkkenet eller på badeværelset! Jeg bruger kokosolie til nærmest alt. Skulle jeg rejse til en øde ø en dag, og kun medbringe tre ting, så skulle kokosolie være en af dem ;) Jeg bruger kokosolie til at stege i, i mine smoothies og grønsagsjuicer, i havregrøden til børnene, i min the/kaffe. På badeværelset bruger jeg kokosolie til at skylle munden i, fordi det renser. Nogle gange bruger jeg det også som tandpasta. Herudover bruger jeg det til hårkur, eller putter lidt i håret, hvis det er lidt tørt. Jeg bruger det i ansigtet, og på hele kroppen, i stedet for almindelig bodylotion. Kroppen elsker det! Jeg bruger også kokosolie til at smøre under armhulerne – og det virker SÅ godt. Kokosolie er min topfavorit, og den jeg plejer at bruge finder du HER
    • Inden bad bruger jeg en tørbørste til at fjerne alle døde hudceller på min krop. Kroppen bliver dejlig blød bagefter. Jeg har netop købt en Ion kropsbørste, som er helt genial. Den er med til at booste immunforsvaret fordi den aktiverer lymfesystemet, og den sætter gang i blodgennemstrømingen, så den mindsker appelsinhud. Den er så nem at bruge – det eneste du skal huske er, at få den brugt ;) Du finder tørbørsten HER
    • Når jeg tager fodbad tilsætter jeg altid Epsom salt. Epsom salt hjælper min krop med at rense ud, og så hjælper den mine muskler til at slappe af fordi det indeholder magnesium. Jeg tager altid fodbadet om aftenen, fordi det har så dejlig en afslappende effekt på kroppen. Har du urolige børn der har problemer med at sove, kunne du prøve at tilsætte lidt epsomsalt i deres karbad om aftenen. Har du selv problemer med muskelspændinger, og/ søvnproblemer er epsomsalt super godt. Du finder Epsom salt HER.

Med ønsker om en masse naturlig skønhed. Skønhed kommer indefra, det ved vi. Men det er altid rart, at kunne hjælpe kroppen lidt på vej, på en naturlig måde.

Kærligste hilsner Lena.

Indlægget indeholder reklamelinks. Det vil sige, at jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget via mit link. Det er god karma! :-)

Af hjertet TAK.