Jeg har altid været meget tiltrukket af engle – af engleenergien. Den højtvibrerende lyse energi, som kun ønsker kærlighed og overflod for alt og alle. Englene er der altid hos os, og står altid til rådighed. Det vigtige er bare, at vi husker at lukke dem ind – ellers kan vi ikke drage nytte af deres hjælp. Vi er udstyret med vore egen frie vilje, og derfor må og kan englene ikke gribe ind i vores liv, medmindre vi har bedt dem om det.

Englekort kan være en hjælp til, at lukke mere op for engleenergien, og den hjælp de kan tilbyde os. Englekortene hjælper os med, at huske på hvem vi er – inderst inde, og det er efter min overbevisning meget vigtigt at kende til vores indre kerne, hvis vi ønsker lykke og balance  her i livet.

Englekortlæser

Grundet ovenstående var det helt naturligt for mig, at uddanne mig til Angel Card Guide, eller på dansk: Englekortlæser. Efter jeg har taget denne uddannelse, kan jeg ikke længere undvære den daglige kontakt med englene. Det er efterånden blevet en fast del af min hverdag, at trække englekort for mig selv. Det giver mig så megen glæde, at vide at englene er hos mig, og at de altid vil hjælpe og guide mig i kærlig retning. Den glæde vil jeg også gerne dele med andre, og derfor er jeg blevet rigtig glad for, at lave online englekortlæsninger for andre. Mange af mine klienter udtrykker, at de bliver rørt over mine læsninger, og nærmest bliver tomme for ord. Det er jeg rigtig glad for de skriver, for så ved jeg, at jeg har ramt det rette sted: Lige i hjertet.

Der findes rigtig mange forskellige englekort. Jeg har valgt at bruge Doreen Virtues englekort, da jeg rigtig godt kan lide den energi der er i hendes kort. Doreen Virtue har lavet mange forskellige englekortsæt, og jeg har da efterhånden også en del af dem. I skrivende stund har jeg erhvervet mig 15 sæt. De er alle forskellige, og nogle repræsenterer sundhed, karriere, manifestation, kærlighed osv. Jeg har selv købt flere af mine sæt HER.

Englekort er selvsagt meget visuelle redskaber, og det synes jeg er rigtig rart. Her kan man ligesom få sat billeder på de energier, vi normalvis ikke kan se med vores fysiske øje. Jeg ved mange mennesker er skeptiske overfor spiritualitet og den åndelige verden. Det kan jeg godt forstå. Især hvis man har valgt at leve livet ved at bruge hjernen – at tænke sig til ting, at analysere og buge videnskaben som det eneste rigtige. Jeg ved dog, og kan mærke, at flere og flere mennesker begynder at åbne op for deres hjerteenergi,. Når vi lever ud fra vores hjerte, så ved vi, at vi alle skabninger er lys og kærlighed. Vi har alle vores egne valg her i livet, og vi kan og skal på ingen måde leve vores liv efter, hvad andre mener er det rigtige at gøre. Derfor vælger jeg også, at stå frem som den jeg er! Jeg tror på engle. Jeg tror på der er mere mellem himmel og jord. Og jeg kan slet ikke forestille mig, at leve et liv uden at have denne tro.

Jeg håber dette blogindlæg har givet dig lidt mere indsigt i, hvad englekort er, og hvorfor jeg har valgt, at bruge englekort i mine hverdag, og rent professionelt. Læs mere om englekort, og hvad jeg tilbyder i fht. englekort her på min hjemmeside.

De kærligste hilsner Lena.

Indlægget indeholder Affiliate/reklame links.