Da jeg for nyligt i noget tid gik og følte mig træt kom jeg i tanke om, at det kunne være en god idé at tage noget jerntilskud. Der findes mange forskellige man kan købe, men da jeg i sin tid uddannede mig til zoneterapeut, blev vi klart anbefalet Kräuterblut.

Kräuterblut er en urte – jern mikstur som er baseret på bl.a. blomster, bær og frugter. Et godt valg til en semi-helsefreak som mig ;-) Denne mikstur er også velegnet til gravide, da det siges at den er mere mild mod maven, i forhold til andre jerntilskud præparater. 

 

Træthed 

Træthed kan skyldes mange ting, og det er derfor vigtigt at man overvejer hvilke andre faktorer der kan spille ind, hvis man oplever stor træthed. Får du tilstrækkelig med søvn? Drikker du nok vand i løbet af dagen? Og hvad med din kost, får du god og nærende mad? Husker du, at få dig rørt i løbet af dagen? Ja, der er mange ting at overveje :-) 

 

Kräuterblut

Ihvertfald er jeg super glad for min lille kräuterblut mikstur, og ville derfor dele den med jer andre. Den kan for nogen måske være lidt svær at “få ned” fordi den er i flydende form, og har en lidt speciel smag. Men når man kender effekten af den, synes jeg personligt det er det hele værd :-)

Du kan læse meget mere om det lille jerntilskud mikstur på linket her.

 

Det var lige et lille kort blogindlæg fra mig. Med ønsker om en dejlig dag.

 

Kærlige hilsner Lena Rose Ørum.

 

Obs! Indlægget indeholder reklamelinks! (Se evt. mere under handelsbetingelser)