Jeg er blevet rigtig glad for homøopati. Faktisk vidste jeg ikke særlig meget om hvad det var, før en zoneterapeut anbefalede dem til mig, under min 3. graviditet. Jeg havde begyndende bækkensmerter, og spurgte derfor en zoneterapeut til råds. Hun anbefalede mig, at prøve Bambus Comp. fra Allergica. Jeg var lidt skeptisk i starten, for kunne sådanne dråber virkelig hjælpe mig af med mine bækkensmerter? Kunne de virkelig gøre, at jeg ikke skulle lide sådan, som jeg havde gjort under min 2. graviditet? Under min 2. graviditet havde jeg nemlig rigtig mange bækkensmerter, og i sådan en grad, at jeg blev sygemeldt.

På trods af min skepsis, prøvede jeg dem, for hvad kunne det skade? Og til min store overraskelse virkede de faktisk! Der gik faktisk ikke længe før jeg kunne mærke en forskel. Igennem min graviditet drak jeg lægemidlet, og mærkede ikke noget til mine ellers begyndende bækkensmerter. Det var fantastisk. Et mirakelkur i mine øjne. Halleluja! :-)

Sidenhen er min viden vokset indenfor brugen af homøopati, og jeg bruger rigtig mange af deres dråber i min dagligdag. Både til mig selv, og min familie.

Jamen hvad er det homøopati for noget?

Kemisk medicin vs. naturligt.
Kemisk medicin vs. naturligt.

Homøopati er naturlige lægemidler, som er udvundet af plante, mineral og dyreriget. Midlet kan på naturligvis gå ind og regulere de ubalancer, der måtte være i det enkelte menneske, og derved sætte gang i den selvhelbredende proces. Faktisk ligesom Zoneterapi gør det. “Det unikke ved homøopatiske lægemidler bygger på, at den ikke blot virker ind i kroppen, men også i de sjælelige og åndelige områder, hvor langt de fleste sygdomme har deres udspring.” Citat fra bogen: Lægemiddelbogen, Homøopatiske lægemidler, af foreningen Alma.

Dråberne kan bruges af alle. Både voksne, børn og babyer.

Er der nogen bivirkninger?

Nej der er ingen bivirkninger som dem vi kender fra kemiske lægemidler. Dog kan der indtræde en førstegangsforværring. Dette er blot et udtryk for, at midlet har sat helbredende processer i gang i kroppen. Og det er jo ikke så skidt, vel? :-)

Balance-liv & homøopati?

Du kan tro jeg hjertens gerne vil give dig gode råd om homøopati, og de ubalancer/sygdomme du skulle komme med som klient. Jeg vil dog sige, at jeg ikke har taget nogen former for kurser indenfor området (endnu) – den viden jeg har er selvlært/selvlæst. Men det er ikke så skidt endda, for jeg har oplevet utrolige effekter med homøopati, og er stor fortaler for dem. Jeg vil meget gerne bruge dem som supplement til mine zoneterapibehandlinger.

En af mine klienter har skrevet på min facebookside: “Tak for det gode råd mod søvnløshed, dråberne virker fantastisk (og hurtig) har sovet som et lille barn i nat.”

Afslutning

Uha, hvor kunne jeg skrive meget mere om dette emne, men jeg må hellere fatte mig i korthed, så du ikke bliver helt forpustet. Hvis du dog er blevet mere nysgerrig, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Og ellers kan du se mere her & her.

Rigtig god fornøjelse, og tak fordi du læste med :-)

 

Skriv et svar