Healing kan for mange godt lyde en tand for alternativt – det er også helt okay for mig :-) Jeg ved dog, hvor stor effekt healing kan have, og derfor synes jeg selv, at healing er et virkelig godt redskab til mange ting.

Healing kan især være velegnet til:

  • Et stresset og overbelastet sind
  • At få fornyet energi & overskud
  • At give ro i krop & sind
  • At skabe nye indsigter, som du/vi kan arbejde videre med
  • Forløse stagnerede følelser
  • Og meget mere

Jeg kombinerer meget gerne zoneterapi & healing, da jeg synes de to behandlingsformer er super gode sammen. Healing hjælper som hovedregel primært på sindet, og zoneterapi virker primært på fysikken.  Men de to behandlingsformer kan også sagtens stå alene, da zoneterapi fx  i sig selv, også kan påvirke sindet. 

Jeg er uddannet Reiki Master Teacher og har også taget en anden 2 årig uddannelse indenfor healing og clairvoyance. Så jeg vil mene jeg er godt rustet til, at give dig en god behandling og oplevelse her hos mig. 

Jeg bruger også gerne tid på, at samtale, og gøre brug af min OPPE teori, så jeg kan hjælpe dig på bedst mulige måde. Sammen kan vi sammensætte den behandling / det forløb som vil være mest optimal for dig.

Hvordan foregår healing:

Det er meget forskelligt, hvordan healingen kan foregå. Jeg bruger oftest håndspålæggelse når jeg healer. Dvs. at jeg berører dig forskellige steder på kroppen, og kanaliserer lys og kærlighed ned til dig. Jeg er blot en kanal for, at healingen kan finde sted, og det er derfor ikke min egen energi jeg overfører til dig. 

Din oplevelse under healingen:

Dette er også meget forskelligt. Men ofte vil du mærke en varme strømme fra mine hænder, som føles dejlig og behagelig. Mange oplever også, at se lysglimt og farver for deres indre blik, og nogen får også vist billeder og/eller modtager vigtige beskeder eller indsigter. Du kan måske også komme til at reagere med gråd, dyb afslappelse, eller fysisk uro. Vi tager behandlingen i dit tempo, og jeg skal nok passe godt på dig undervejs :-)

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikke godt med vand, og hvis der er mulighed for det, så tag det stille og roligt efterfølgende. Dette vil hjælpe med, at healingen fortsætter det gode arbejde. 

 

Kontakt mig på: 26 74 25 38 ved interesse (gerne på SMS)

Kærligst Lena Rose Ørum.