Englekort er en fantastisk måde, at komme i kontakt med engle og universets visdom. De beskeder du modtager i englekortlæsninger kan guide og vejlede dig, i de spørgsmål du har. Vejledningerne er altid kærlige, og ofte meget healende for den som modtager.

De vejledninger du modtager igennem englekort, vil altid være til dit højeste bedste. De vil altid støtte op omkring det din essens og din sjæls ønsker, og ikke dit egos ønsker.

Jeg er certificeret Angel Card Guide, og gør brug af mine intuitive & clairvoyante evner under læsningen.

 

En Englesession er for dig som:

  • Mangler klarhed i ét eller flere områder af dit liv
  • Gerne vil have større og bedre kontakt med englene omkring dig
  • Ønsker englenes kærlige hjælp og guidance
  • Som har spørgsmål, du gerne vil have belyst fra et højere perspektiv
  • Som ønsker bedre kontakt og forståelse af din essens & sjæls visdom

En englesession kan fx bruges hvis du mangler klarhed omkring, uddannelse / job / bolig / kærlighed / relationer / dine børn mv. 

Jeg har mange forskellige kortsæt så jeg kan bruge lige dem, der passer til netop dig. Jeg har efterhånden stor erfaring i at bruge englekort, og hjælpe og guide andre igennem englekort. Jeg er også meget trænet i, at bruge min intuition, så jeg let kan tune ind på din energi. Så når du bestiller en englesession hos mig, kan du forvente kvalitet og brugbare svar. Jeg er certificeret englekortlæser, er uddannet Reiki Master Teacher og en masse mere ;-)

Husk på, at engelens svar ikke er endegyldige svar, men vejledninger som du kan vælge at handle på, eller ikke. Vi har alle vores egen frie vilje, og derfor er det i sidste ende, vores egne beslutninger og handlinger der er gældende her i livet.

 

Englesession på skrift:

Du får din englekortlæsning på skrift indenfor 1-3 hverdage. Bestil ved at kontakte mig på mail: lena@balance-liv.dk, eller via min facebookside.


Feedback på nogle af mine englekortlæsninger:

“Lena har været min engel i over 1 år  Hun har altid ramt spot on, selv når sandheden har gjort ondt, så Lena formidlet det på en kærlig og omsorgsfuld måde. Hun har altid været meget uddybende og klar til at hjælpe mig med alle min spørgsmål, ja nogen gange uden for åbningstid  Man skal lede længe for at finde en som hende”

“Hold da op! Wauuuu…. Har kuldegysninger og føler du har ramt så flot!! Du bliver atter igen en stjerne til den vej du går!” Af: Zanna Ibina Worsøe.

“Din form er meget fin, tydelig, overskuelig og let forståelig. Du tager ejerskab og autoritet for formidlingen af englenes budskab. Bliv endelig ved – der er brug for masser af engleformidling her på jorden” Af: Anonym kvinde.

“Vil du gerne gøre noget godt for dig selv? Så bestil et engleoplæg hos Lena. Hun rammer spot on. Lena er bare så dygtig, ærlig, smuk og en engel i sig selv. Tusind tak for din og englenes hjælp.”