Uuhhh, jeg elsker englekort ( kommer nok ikke som nogen overraskelse ;-) ) Jeg har jo brugt englekort siden 2009 cirka, og har igennem den tid fundet nogle favoritter. Rigtig mange har også spurgt mig om hvilke jeg kunne anbefale til dem, særligt når de er nybegyndere. Så det vil jeg gerne dele med dig her i dette blogindlæg.

De englekort jeg har flest af er lavet af Dorren Virtue, men der er kommet mange flere på markedet de sidste år. Kyle Gray er også blevet ret populær, og har også lavet nogle skønne englekort. Jeg er personligt vild med Dorreen Virtues kort, og derfor har også flest af hendes. MEN der findes som skrevet et utal af kort, så mit aller bedste tip til dig, er at følge din mavefornemmelse når du skal vælge kort. Hvilke tiltrækker dig mest? Køb dem du mærker mest energi på! :-) Du kan se et stort udvalg af englekort på linket HER.

Der findes også tarotkort, men det er en helt anden snak, hvis du spørger mig :-) Det kræver lidt mere at forstå dem og bruge dem, end englekort. Englekort er utrolig nemme at bruge.

Her er en lille vejledning til, hvordan du kan bruge englekort: Du kan fx trække et kort om morgenen når du står op, og bruge kortet som budskab for din dag. Du kan også trække et kort på et spørgsmål du har – så skal du blot stille spørgsmålet (højt / inde i dig selv) og så derefter trække et kort. Er det svært for dig, at tolke/forstå kortet,  så kan du kigge i den lille medfølgende guidebog, hvor hvert kort står beskrevet. Heri kan du læse mere om kortets betydning. Min anbefaling er dog altid, at du lytter til din intuition for, at forstå kortets betydning. 

Englekort til nybegyndere:

Når du er nybegynder indenfor englekort har jeg ét specifikt kortsæt jeg plejer at anbefale, og det er på dansk af Dorren Virtue, og hedder “daglige vejledninger fra dine engle”. Du finder kortene på linket HER. 

De er super gode til nybegyndere fordi der står meget tekst på hvert kort, og derfor bliver det nemmere at forstå, og det er ikke så nødvendigt at slå op i den lille guidebog, fordi man ofte kan forsså budkskabet ved blot at læse på kortet. Det gode ved disse er også, at de er på dansk. Mange englekort fås på engelsk, men der findes heldigvis også flere på dansk, og det er en fordel, hvis man ikke er så god til engelsk. 

 

Englkort

 

Mine favorit englekort:

Til sidst vil jeg lige dele de englekort jeg er mest glad for. Det kan selvfølgelig skifte, hvilke jeg bedst kan lide. Men her er de 3 som jeg har brugt allermest de sidste år.

  1. Jeg elsker “Magical messages from the faires” af Doreen Virtue, De har den skønneste legende energi- De findes kun på engelsk. Se dem HER.
  2. Jeg er også vild med “Magical unicorns” af Doreen Virtue. De er også gode til børn, og de findes både på dansk og engelsk. Se dem HER.
  3. De sidste jeg ofte bruger (uh det er svært at begrænse sig til kun at vælge 3) :-) De er “Magical mermaids and Dolphins” også af Doreen Virtue. Dem kan du se HER. 

 

Jeg håber du fik noget ud af at læse min anbefaling. Husk at følg din mavefornemmelse når du skal på jagt efter dine kort. Jeg ved ikke om man kan få for mange englekort – jeg tror det ikke ;-) Jeg personligt har nok omkring 16 sæt, og jeg er sikker på der kommer flere til, for som jeg altid siger: Jeg ELSKER englekort ;-)  Husk du kan se mange af englekortene HER på linket. Det er næsten som at klikke sig ind, på “en stor slik butik” ;-) 

 

Kærligste Hilsner Lena Rose Ørum

PS! Indlægget indeholder reklamelinks. Læs evt. mere om det under handelsbetingelser her på min side. 

 

 

Skriv et svar