Jeg kan ikke huske præcist hvornår jeg købte mit første sæt englekort, men jeg husker følelsen af at sidde med de her smukke kort i hånden for første gang. Det var mit første møde med englene, hvor jeg endelig kunne få sat ”ansigt” på de dejlige lysvæsener. Det var en helt speciel følelse. Jeg husker også hvordan følelsen var da jeg første gang prøvede at trække et englekort. For jeg blev imponeret over, hvor meget det kort føltes rigtigt for mig. Kortet gav så meget mening for mig, at jeg kunne mærke det helt ind i hjertet. Det betød så uendelig meget for mig, at få englenes bekræftelse i, at de rent faktisk hører mig, og gerne vil hjælpe mig.

Den dag i dag kan jeg stadig blive rørt over deres akkurate og præcise budskaber de giver til mig, og mine klienter. Det bedste af det hele er, at englene er så højtvibrerende væsener, at jeg ved at de altid vil vejlede mig og andre til, at følge dét der er til vores højeste bedste. Englene anser ikke egoet som en vigtig vejviser – de ser dit smukke hjerte, som din vigtigste vejviser. Englene ser dit smukke hjertevarme potentiale du har. De vil altid støtte dig i, at følge dit hjertes hvisken. Nogle gange kan det godt være vanskeligt for os at høre, og derfor er englekortene så super gode redskaber til, at få os tilbage på rette spor. De taler til dit hjerte. De puffer til dit hjerte. Englene elsker når vi beder dem om hjælp, for det er derfor de er her. De er her for at hjælpe os, at guide og vejlede os, og heale os. Alt sammen noget du og jeg kan få hjælp til via englekortene.

englekort

I dag har jeg mange englekort. Omkring 15 sæt. De er alle lavet af Doreen Virtue. Jeg har så mange fordi at jeg i sommeren 2015 bestemte mig for at lære mere om englekort. Fordi jeg gerne ville bruge dem mere i min egen hverdag, men også fordi jeg ville lære at hjælpe andre igennem englekortene. Så jeg tog en uddannelse i at trække og fortolke englekort. Idag kan jeg kalde mig Certificeret Angel Card Guide, og det er jeg bare så super glad for. Jeg har lært englene endnu bedre at kende nu, og bruger englekortene dagligt til mig selv, eller til mine klienter som ønsker vejledninger fra englene.

Du kan spørge englene om stort set alt. Vi skal dog altid have i mente, at englekortene og svarene er vejledninger. Det er ikke endegyldige svar fordi vi mennesker er udstyret med vores egen fri vilje. Vores frie vilje gør at vi selv bestemmer, om vi vil følge englenes vejledninger eller ikke.

Online englekortlæsninger

For mig fungerer det perfekt, at lave mine englekortlæsninger skriftligt. Når jeg skriver kommer jeg nemlig i et godt flow, og når jeg er i det flow, så ved jeg, at det er fordi englene hjælper mig med at skrive det der skal skrives. Hvis jeg derimod har svært ved at skrive og flakker lidt rundt i det, så viser det mig, at det er fordi jeg kommer til at bruge mit hoved, min logik, i stedet for min intuition og englenes svar. Det er ret smart, og en rigtig god rettesnor for mig.

Engle og englekort er noget helt specielt for mig. Jeg kunne på ingen måde forrestille mig et liv uden disse fantastiske lysvæsner.

Hvis du har den mindste interesse for engle, vil jeg klart opfodre dig til, at prøve englekort. Kortene bringer os så meget tættere med englene. Man kan vel godt sige, at vi trækker himlen ned til jorden – og det er da magisk, healende og opløftende.

Du kan selv købe dine englekort HER (reklamelink)
Du er også meget velkommen til, at bestille en session hos mig. Du finder mere info på min hjemmeside. Du kan også finde mig på mine Facebook.

De kærligste hilsner Lena.

Indlægget indeholder Affiliate/reklame links.