Kære dig.

Tanker fra mit hjerte: Hvem er ekspert på dit liv? Hvem overlader du din kostbare sundhedstilstand til? Dig selv, lægerne, eller måske alternative behandlere?

Læs her mine tanker om dette emne.

Jeg oplever at mange af os er meget autoritetstro. Derfor lytter vi til lægen, og tager den medicin han ordinerer til os, eller også tager vi til en alternativ behandler, og gør som han/hun siger, og lægger “vores liv” i deres hænder… det er jo på sin vis også rigtig fint. For det er super vigtigt og godt, at vi kan hjælpe hinanden indenfor de områder som vi har tilegnet os viden og erfaringer i. MEN vi skal alle sammen bare huske på, at vi SELV er ekspert på vores eget liv. Du har selv ansvaret for din sundhed, din lykke, din glæde osv. her i livet… Du er eksperten i dit eget liv. Efter min overbevisning i hvert fald.

Som zoneterapeut og holistisk behandler har jeg helt sikkert nogle ting, som jeg vejleder mine klienter i. Jeg har tilegnet mig en viden, som jeg meget gerne deler ud af, fordi det er min erfaring at det virker. OG jeg vil hjertens gerne give dig en behandling, og hjælpe dig videre i livets rejse. Men jeg oplever også en tendens til, at folk ønsker at jeg skal være eksperten, og at jeg skal helbrede, at jeg skal være den der udretter mirakler i deres liv. Til dét er det vigtigt for mig at pointere: Jeg vil hjertens gerne være kanal for, at hjælpe dig og din krop til, at helbrede sig selv. Men det er ikke mig der er den helbredende, det er dig…! Jeg kan være med til, at påbegynde en heling i din krop/dit sind, men det er dit ansvar at videreføre det i dit liv, og lytte indad, og mærke hvad der er sandt for dig. Der er mange små ting der gør, at en krop og et sind er i balance. Det sker ikke overnight. Vi har allesammen vores lektie at lære her i livet.

Det er dit ansvar. Din rejse <3

Så derfor vil jeg gerne opfordre dig til, at tage skeen i egen hånd. Også næste gang du skal til lægen. Overvej, om der er andet der kan gøres, end at tage medicin, som ofte har mange bivirkninger… Hvad er ellers muligt?

Det var et kærligt spark bagi, fra mig til dig :-)

 

De bedste hilsner Lena.

 

Skriv et svar