Hvordan træffer du beslutninger?
Gør du det med hjernen eller hjertet?

Det er min helt klare overbevisning, at beslutninger skal træffes fra hjertet.

Vi skal gøre brug af vores smukke intuition (ikke vores sunde fornuft).

Når du træffer beslutninger fra hjertet er det i overensstemmelse med din sjæl, og ikke dit sind/ego. Vores sind er ofte styret af frygt, som kan skabe en masse tankespind der ikke er virkelige eller realistiske. Vi kan derfor ofte blive meget forvirrede, når vi skal træffe beslutninger.

Det kan være svært at høre hvad vores hjerte/intuition fortæller os. Det er ikke altid let at høre hjertets hvisken, hvis vi hele tiden er i gang, og er vant til at tænke os til tingene. Det er træning, at lære at lytte til hjertet. Du kan komme nærmere dit hjertes visdom, når du er i stilhed, såsom meditation/healing.

Her er en nem øvelse som virker for mig, når jeg skal træffe beslutninger:
Jeg sætter mig ned i stilhed (evt. med lidt behageligt musik), lukker øjnene, holder min højre hånd på brystkassen, tager et par dybe vejrtrækninger… og spørger så mig selv: hvad skal jeg gøre i den her situation/hvad skal jeg vælge? Vupti, svaret plejer at komme meget hurtigt. Det første svar du ser, hører, føler, er svaret fra dit hjerte. Men igen, jo mere vi er vant til, at være i stilhed, jo nemmere bliver det for os, at høre hjertet – din personlige GPS.

Når du skal træffe en “hurtig” beslutning:

Står du i en situation, hvor du ikke kan udføre ovenstående øvelse inden, har jeg en anden metode som kan hjælpe dig på vej: MÆRK efter inde i dig, føles den her beslutning let, eller føles den tung? Dét som føles som en lethed, er svaret fra dit indre.

Jeg håber du kunne bruge det til noget. Du er meget velkommen til, at skrive dine erfaringer mv. i kommentarfeltet. Jeg vil elske at læse dem.

Har du brug for hjælp til at komme nærmere din intuition/sjæl. Så kan du booke en tid til fjernhealing hos mig. Mail: lena@balance-liv.dk.

Kærligst Lena.

Skriv et svar