Jeg har for nylig været syg, og jeg vidste det måtte komme, idet jeg havde været for presset i en længere periode. Jeg havde brugt for meget tid oppe i mit hoved, og havde “glemt” jeg havde en krop, der egentlig også havde brug for ro og omsorg…. Kender du det?

Jeg tror de fleste kender til at blive syg efter en længere presset periode, og ligesom man skal til at holde weekend, eller bare i det hele taget begynder at slappe af, så BUM, så bliver man syg. Det kan meget vel hænge sammen med, at du har været for længe i den maskuline energi, og at der derfor ikke har være balance mellem feminin og maskulin energi.

Men hvad er så maskulin og feminin energi?

Den maskuline energi, er den energi der er handlekraftig, tænkende, udholdenhed, og uadvendt energi. Her ligger vores ego, og den aktive del i os. Den hjælper dig til, at opnå dine mål, og udføre det arbejde der skal udføres. Den kaldes også for yang energien, og det er den lyse farve.

Den feminine energi er derimod indadvendt, omsorgsfuld, rolig, passiv, holistisk og stabil. Her ligger vores intuition. Den hjælper dig med restitution og hvile. Den kaldes også for yin energien, og det er den mørke farve.

Vi indeholder alle sammen både maskulin og feminin energi, og der skal gerne være balance mellem disse. Der er tendens for, at være for meget i den maskuline energi, sådan som vores samfund er skruet sammen. Vi skal helst alle sammen præstere hele tiden, og vi skal være effektive. Men hvis der ikke gøres plads til den feminine energi i os, kan det medføre sygdom. For når vi er i vores feminine energi, får vi ladet op og kommer i kontakt med vores krop. Vi kan ikke leve et sundt liv i balance, hvis vi overvejende kun er i den maskuline energi. Din krop har også brug for ro, og hvile. Altså feminin energi.

Min opfordring til dig

Med dette indlæg vil jeg gerne opfordre dig til, at være mere bevidst om hvilken energi du er i, i løbet af din dag. Husk på, at du skal veksle mellem feminin og maskulin energi, så du opnår mest mulig balance. Efter en lang dag på arbejdet, kan du derfor med god ro i sindet slappe af derhjemme, og gøre noget godt for dig selv. Jeg er personlig stor tilhænger af at meditere, da det giver mig en god kontakt med mig selv, min krop og min intuition. Men gør det der passer bedst for dig, og din hverdag. Planlæg gerne hverdagen, så du husker at være i den feminine energi, og hav IKKE dårlig samvittighed over det. Du er alligevel ikke noget værd, hvis du har knoklet for meget, og glemt dig selv, og du til sidst ligger med hovedet i tønden, rent ud sagt… :-) Så tilpas hellere dagen, din hverdag, dit liv, så du har balance. Det er også en ting, jeg selv skal minde mig selv på i perioder. Så nej, jeg er ikke perfekt… Men jeg er bevidst om, hvad der er godt for mig.

Zoneterapi & healing hjælper dig til, at være i den feminine energi. Her ligger du stille, og skal bare tage imod. Her kommer du fra hovedet, og ned i kroppen. Samtidig med dette, påvirker jeg dine organubalancer under fødderne ved hjælp af zoneterapi… det er ren win win :-)

Kærligst Lena.

Bestil din behandling allerede i dag: 26 74 25 38.

 

Skriv et svar