Sådan starter en overskrift på sygeforsikring “danmark”s hjemmeside.

Se det er en overskrift der fanger mine øjne! Og når jeg læser videre i teksten ser jer, at zoneterapi ligger på 2. pladsen for mest anvendte alternative behandlingsform. Ih, det bliver jeg stolt og glad over :-)

Kiropraktik er én af de behandlingsformer som førhen hed alternativ behandling, men som nu har fået titlen autoriseret sundhedspersonale. Mon ikke det bare er et spørgsmål om tid, førend zoneterapien også rykker sig i den retning.

Samtidig viser det sig, at hele 45,2% af den danske befolkning, har prøvet alternativ behandling. Det er næsten halvdelen af befolkningen! Jeg synes det siger lidt om, hvor vigtig den alternative behandlingsform egentlig er blevet for mange danskere. Alternativ behandling bruges både til, at supplere den konventionelle behandling, og ikke mindst til at styrke og forebygge.

Du kan læse hele artiklen her.

Når tallene viser at SÅ mange danskere tyer til alternative behandlingsformer, tænker jeg over, at det ville være mere passende at kalde alternativ behandling for Komplementær behandling – altså en behandling som går ind og understøtter den konventionelle behandling. For tallene siger for sig selv, at “alternativ behandling” er kommet for at blive!

Dette var mit første blogindlæg på Balance-liv. Håber du vil tage godt imod det :-)

Skriv et svar