Jeg fik lige lyst til, at dele 5 tips med dig, som kan hjælpe dit barn (og dig) med at holde sig varm, og sund og rask i vinterkulden.

Sygdom kan de små nok ikke helt undgå i vintermånederne, men jeg vil alligevel dele nogle tips med dig, som muligvis kan minimere sygdom. Syge børn er okay en gang imellem, men er der sygdom flere gange om måneden, er det vigtigt at gøre noget.

I min optik er det især vigtigt, at prøve at gøre så meget som muligt selv, så man undgår at skulle til lægen, hvor man ofte får udleveret pencillin/antibiotika. Disse præparater ødelægger de gode tarmbakterier, og det er ikke sundt – for det er i tarmen at op til 70 % af vores immunforsvar er!

Så her kommer 5 hurtige enkle tips:

  • Zoneterapi er super godt til at booste immunforsvaret. Zoneterapi er en hjælp til, at få renset ud i kroppen, og det hjælper kroppen til, at helbrede sig selv. Zoneterapi hjælper med, at opløse stagneret energi i kroppen. Målet er, at energien i kroppen skal flyde frit, så kroppens egen selvhelbredende ressourcer har mulighed for, at komme i spil.

 

  • Giv dit barn probiotika – også kaldet mælkesyrebakterier. Probiotika hjælper med, at holde en god tarmflora. Dette er især vigtigt at give dit barn, hvis det har fået pencillin, eller det har problemer med maven. Probiotika kan købes HER eller andre steder på nettet. Der findes mange forskellige produkter, så find dem der passer bedst til jeres behov.

 

  • Sørg for at holde dit barn varmt. Uld er et fremragende produkt til, at holde dit barn varmt og tørt. Jeg ved du kan købe godt uldtøj hos Svanebutikken, og så har hun en rigtig god service, så jeg er sikker på hun kan hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du finder hende HER.

 

  • Stabil rytme og struktur, er rigtig sundt for børn. Det er især vigtigt, at de får deres gode nattesøvn (og middagslur), så kroppen ikke kommer på overarbejde, fordi den ikke har fået søvn nok. Jeg synes det er vigtigt at huske, også i den “travle juletid.” Vil man have sunde og raske børn, så skal søvnen prioriteres højt!

 

  • En god olie tilsat d-vitaminer, er også en rigtig god idé her i den mørke tid. D-vitamin får vi igennem solen, og den ser vi jo ikke så meget af her om vinteren. Så derfor er det en rigtig god idé, at give et tilskud af d-vitaminer i de mørke måneder. Jeg synes Arcitc D-cod liver er god. Kan købes HER.

 

Selvsagt er det også vigtigt at børn får en god og sund kost, og evt. et supplement af vitaminer & mineraler. Jeg synes SOLARAY er et godt køb. Du finder dem HER

Det var 5 hurtige sundhedstips til dit barn. Jeg er sikker på, at du som voksen også kan få glæde af mine tips :-) Der findes selvfølgelig mange flere måder at styrke barnets immunforsvar på, men her fik du ihvertfald lige 5 tips.

Jeg ønsker dig & din familie en dejlig varm & sygdomsfri vinter.

 

Kærligst Lena.

Indlægget indeholder reklame-links.