Kære smukke lys.

Hvor har jeg glædet mig til, at dele budskaberne for marts måned med dig. Jeg håber du havde stor glæde af, at læse budskaberne for februar måned. Det havde jeg selv, og har selv læst dem flere gange.

I marts måned træder Jomfru Maria frem, og vil gerne være ved din side, og hjælpe dig her i marts måned. Jomfru Maria er kærlighed. Hun er mild og tålmodig, og ser DIG som sit unikke ønskværdige barn. Hun ønsker for dig, den største kærlighed. Hun ønsker for dig, at du skal føle dig elsket og værdsat her på jorden. Tilkald hende, hvis du har brug for at mærke hendes smukke unikke omsorgsfulde kærlighed til dig. 

Marts måned handler om kærlighed – og vigtigst af alt, kærligheden til dig selv!

Hvordan er status på, at vise dig selv kærlighed, omsorg, ømhed og nærhed? HUSK: At du er den vigtigste person i dit liv, og det er DIG der har ansvaret for, at du har det godt og trives. Ingen andre.

 

 

Først på måneden vil Jomfru Maria gerne bede dig om, at være ærlig overfor dig selv. Er der steder i dit liv, hvor du ikke vil se eller høre det, som du inderst inde godt ved, hvad der er bedst for dig? Jomfru Maria beder dig om, at tage en “lille snak” med dig selv. Du har brug for at blive “kigget efter i sømmene” siger hun… du har brug for at være ærlig overfor dig selv, og mærke og handle på det, du mærker i dit hjerte, som er det rigtige for dig. Det kan fx. være at slette forstyrrende elementer i dit liv, som ikke længere er godt for dig. Det kan være at du ryger, spiser for meget sødt, siger mere ja til andre end dig selv osv osv.? Mærk lige efter engang, hvad dette kan betyde for dig. Det første der popper op, er det du skal have kigget på, og tage en ærlig snak med dig selv om :-)

Næste kort viser mig, at det er vigtigt at skrue op for kærligheden til dig selv, jo mere desto bedre. Du bliver bedt om, at gøre en indsats overfor dig selv, som viser dig selv, at du er værdig og elsket. Tag dig selv, og dine ønsker og drømme alvorligt! Byd kun dig selv det bedste af det bedste – for hvorfor skulle du dog fortjene det næstbedste? Det er din opgave, din vigtigste livsopgave faktisk, at passe godt på dig, for du er den eneste der kan og skal gøre det! Som du nok har hørt mange gange før: Når du fylder dit eget bæger op, har du meget nemmere ved, at være der for andre også med en kærlig og opløftende energi. Kommer du med et halvtomt bæger, vil dette smitte af på dine omgivelser på en ikke særlig hensigtsmæssig måde. Med et fuldt bæger kommer du med en høj energi og vibration – og hvem har ikke lyst til at være sammen med sådan et dejligt energifyldt, varmt og kærligt menneske. HUSK dig selv. Nær og ær dig selv, og vis dig selv at du BETYDER noget – ja, faktisk betyder du ALT.

Senere i marts måned vil der dukke endnu en ting/flere ting op, som gør opmærksom på sig selv, fordi det er tid til at give slip på dette… et uhensigstmæssig mønster, eller en form for afhængighed, som gør at du ikke lever dit liv fuldt op. En ting som bremser dig i, at komme afsted og ud over stepperne. Hvad kan det være? Det er den første ting der popper op, som skal kigges på, og gerne slippes. Dette gøres i kærlighed til dig selv.

Sidste kort viser mig, at hele marts måned emmer af kærlighed – kærlighed til dig selv. Det er din vigtigste opgave og det vigtigste budskab til dig for marts måned.

Tag et tjek på dit kærlighedsliv til dig selv her sidst på måneden: Er den blevet forbedret? Hvis du har en partner, eller søger én, er dette blevet forbedret i løbet af måneden? Disse afspejler kærligheden til dig dig selv. Det kan også være du har sluppet en kæreste, elsker eller en ven, som du mærker ikke er det rette match for dig mere. Dette er helt ok, og godt, for husk: at når du siger JA til dig selv, og gør det der føles godt i din mave, så er du på helt rette spor og vej. INTET i denne verden er mere vigtigt end kærligheden til dig selv.

Namaste og kærlige hilsner fra

Lena Rose & Den guddommelige Jomfru Maria.

 

Elsk dig selv – du ER det værd!

PS: Husk og tilmeld dig mit nyhedsbrev så vi kan holde kontakten.

PPS: Hvis du ønsker min personlige hjælp, er du meget velkommen. Du kan fx se mere hvad jeg kan tilbyde dig under fanen: “Jeg tilbyder.”

Du er også altid mere end velkommen til, at kontakte mig på min facebooside.

 

 

Comments are closed.