Kære smukke dig.

Her i maj måned mærker jeg så meget mere flow, lethed og kærlighed end du længe har været vant til at opleve. Mærker at Maj måned kommer med kærlighed i en sådan grad, at det hjælper os allesammen med, at hæve vores vibration. Maj måned kommer med overflod – overflod af alt det smukke du ønsker dig i dit liv. Kærlighed, frihed, glæde, samhørighed, meningsfuldhed, tilgivelse mv…. hvis du tillader at lukke det ind i dit liv, så vil det komme til dig.

Jeg har trukket kort af ærkeenglen Raphael denne måned – healingens engel. Raphael repræsenterer den grønne farve, og dermed også dit hjertechakra. Hans budskaber til dig denne måned er, at tage imod. Tag imod alt det, som universet står i kø for at give dig. Tag imod hjælp fra andre. Første del af Maj måned, handler også meget healing. Tag kontakt til ærkeenglen Rapahel, for at få healet de sår der ligger hos dig. Tag imod hans healende hjælp. Lad ham hjælpe dig med, at åbne dit hjerte – overfor dig selv og andre.

Senere på måneden ønsker Ærkeenglen Raphael at gøre dig opmærksom på, hvor meget tilgivelse kan heale dit liv. Tilgivelse overfor dig selv, og andre… for hvad ønsker du dig i dit liv…? Ønsker du ro, fred, harmoni? Så bliver du nødt til at få kigget på, hvor du har brug for at tilgive. Er det dig selv, eller andre? Sæt dig selv fri ved tilgivelse! Det vil hjælpe dig så meget. Åben dit smukke hjerte overfor dig selv, og andre.

Sidste kort viser, at fokus på din kost også er en god idé. Husk at drikke en masse vand. Husk og spis en masse masse frugt og grøntsager, som vil give dig følelsen af lethed og energi. Du har brug for at rense ud, og få følelsen af lethed i din krop. Maj måned, og særligt den sidste del af måneden vil være særlig fordelagtig at gøre dette i.

Ovenstående vil hjælpe dig med, at slippe ting og byrder du ikke længere ønsker skal være en del af dit liv. Husk at maj måned kommer med overflod til dig… men husk også på, at det du fokuserer på, får du mere af i dit liv. Du kan gøre rigtig meget både fysisk og mentalt for, at højne din vibration. Tag imod healing, åben dit hjerte overfor dig selv og andre, tilgiv, og nær dig selv med en masse givende mad, som frugt og grøntsager, som vil løfte dig i energi. Du vil føle dig en del lettere her sidst på måneden, hvis du følger disse budskaber. Maj måned kommer med kærlighed og overflod til dig – din opgave er, at tage imod.

De sidste to kort jeg har trukket handler igen om overflod. Det er en bekræftelse på det jeg allerede har skrevet til dig. JA, alt er muligt for dig! Dine drømme er indenfor rækkevide. Det er muligt for dig, at tiltrække overflod på alle planer i dit liv, hvis du lukker det ind. Åben dit hjerte for at modtage alt det fantastiske, som universet venter på at give dig. Der ER nok. Der ER nok – der er mere hvor det kommer fra. Universet er uendeligt.

Tip til at manifestere:

Sidste kort hjælper dig med, at gøre det du ønsker mere konkret. Skriv dine ønsker ned. Skriv dem ned et sted, hvor der er god energi. Fx i en lille ønskebog. Gør dine drømme og ønsker mere konkrete ved at skrive dem ned. Dette vil hjælpe dig med at manifestere meget lettere.

Med ønsker om en virkelig magisk maj måned.

 

Kærligst Lena.

PS: Husk og tilmeld dig mit nyhedsbrev, så bliver jeg så glad :-)

PPS: Ønsker du min personlige hjælp, så tøv ikke med at skrive til mig. Jeg vil elske at være din guide på sidelinjen.

PPS: Har du hørt min gratis meditation, som hjælper med, at åbne dit hjerte? Find den HER.

 

Comments are closed.