Englebudskaber for Maj måned

Kære smukke dig.

Her i maj måned mærker jeg så meget mere flow, lethed og kærlighed end du længe har været vant til at opleve. Mærker at Maj måned kommer med kærlighed i en sådan grad, at det hjælper os allesammen med, at hæve vores vibration. Maj måned kommer med overflod – overflod af alt det smukke du ønsker dig i dit liv. Kærlighed, frihed, glæde, samhørighed, meningsfuldhed, tilgivelse mv…. hvis du tillader at lukke det ind i dit liv, så vil det komme til dig. (mere…)

Englebudskaber for April

Med Aprils energi, mærker vi virkelig forårets komme. Forår er yang energi – det vil sige den maskuline energi. Derfor vil mange komme til at opleve, at der sker mere handling, mere udadvendt energi i deres liv… men ro på siger englene faktisk også… nyd nu også livet. Livet er til for at skulle nydes og påskønnes. Husk og giv dig tid til dét og de ting du virkelig værdsætter i dit liv, som beriger dig og giver dig energi. Lad resten vente, og ligge lidt, du skal nok nå det. Du er beriget med Guds kærlighed og guddommelighed, du har alt i dig… derfor, husk og søg indad også… ikke kun udad, som yang energien gerne vil. Husk dig, og husk de stille indadvendte stunder også. (mere…)

Englebudskaber for marts måned.

Kære smukke lys.

Hvor har jeg glædet mig til, at dele budskaberne for marts måned med dig. Jeg håber du havde stor glæde af, at læse budskaberne for februar måned. Det havde jeg selv, og har selv læst dem flere gange.

I marts måned træder Jomfru Maria frem, og vil gerne være ved din side, og hjælpe dig her i marts måned. Jomfru Maria er kærlighed. Hun er mild og tålmodig, og ser DIG som sit unikke ønskværdige barn. Hun ønsker for dig, den største kærlighed. Hun ønsker for dig, at du skal føle dig elsket og værdsat her på jorden. Tilkald hende, hvis du har brug for at mærke hendes smukke unikke omsorgsfulde kærlighed til dig.  (mere…)

Februar måned – budskab fra englene

Kære smukke dig – kære smukke lys.

I denne måned er jeg blevet guidet til, at dele februar måneds energi her på skrift til dig, som har lyst til at læse med :-)

Jeg er blevet guidet til, at trække kort af de magiske feer. De har noget nyt og spændende de gerne vil dele med dig – er du klar til at tage imod?

Feer kan være drilske – men det er for at prikke til dig. Det er for at prikke til noget i dig, som trænger til at blive løsnet op, så det er kærligt ment fra deres side. De vil gerne i kontakt med dig, fordi de ser at du har nået så langt nu, at de gerne vil bidrage med, at give dig et skub videre.

Så er du klar? :-)

(mere…)

Videoblog: Smukt budskab fra de magiske enhjørninge

Kære smukke lys.

Har lavet denne video til dig, som føler dig draget af at høre mere om den ny tids energi. Enhjørningene har et meget smukt budskab til dig. Lyt her:

(mere…)

1 2 3 5

.